Jäsenedut

Liittoon ja osastoon kuuluessasi olet oikeutettu myös kaikkiin osaston 503 jäsenetuihin. Edut vaihtelevat ja päivittyvät jatkuvasti, joten seuraathan aktiivisesti sivujamme ja hyödynnät edut! Voit myös vinkata meille millaisia jäsenetuja toivoisit olevan!


Vaihtuvat edut:
 

Mikäs sen mukavampaa kuin viettää leffailtaa, lähde siis vaikka kaverin kanssa Niagaran elokuvateatteriin Kehräsaareen. Osastomme jäsenenä saat kaksi lippua yhden hinnalla kun näytät lippuluukulla PAMin jäsenkortin josta näky osastomme numero 503. 

Niagaran ohjelmiston löydät Täältä
 

Virkistäydy Tampereen Teatterissa!  Voit ostaa kerralla kaksi lippua joista osasto tukee 10€/ lippu. Edun saat näyttämällä PAMin jäsenkorttia lippua ostaessasi kulttuurimyymälä Aplodista joka sijaitsee teatterin kivijalassa.

Tampereen Teatterin ohjelmiston löydät Täältä


PAMin yleiset jäsenedut löydät täältä ja voit myös hyödyntää yhteistyökumppanimme PAM osasto 003:n tarjoamaa etua vuokrata heidän omistuksessaan olevaa lomanviettopaikka Kurttua jäsenhintaan sesonkikauden ulkopuolella 1.10-30.4. välisenä aikana. Tarvittavat tiedot vuokraamisesta löydät täältä
 

Osastomme muita jäsenetuja

  • Edullisia matkoja (esim. kesäpäivät ja Tallinna-risteily), joista paremmin tietoa kalenteri-sivulla
  • Tuemme taloudellisesti jäsenten osallistumista erilaisiin koulutuksiin, kursseihin ja kiinteistöpalvelualan työntekijöille suunnattuihin tapahtumiin
  • Tuemme myös osastomme eläkeläisjaoston toimintaa taloudellisesti
  • Tampereen seudun Osuuspankin palkansaajaedut, kysymällä pankista saat päivitetyt tiedot